༺ Witte Lotus Ceremonie ༻

Afbeelding bos

De Witte Lotus (Nymphaea ampla) is een bloem afkomstig uit Oost Afrika en Zuidoost Azië en werd in 1802 voor het eerst in het westen geplant. De bloem wordt al eeuwen gezien als een belangrijk Boeddhistisch symbool van zuiverheid en onsterfelijkheid. Ook staat de bloem voor liefde, vrede en spirituele groei. Dit komt door de weerspiegeling in de modder van de modderige wateren, wat volgens hen symbolisch staat voor “de onzuiverheden van de wereld”.

Vanuit het oude Egypte, Assyrië en Mesopotamië geloven ze dat de bloem ontstaan is uit een traan van Boeddha toen hij rouwde om alle wezens die lijden in de wereld.

In het Hindoeïsme, wordt de bloem geassocieerd met Lakshmi, de godin van voorspoed. De witte lotus kan effecten opwekken als ontspannend en hypnotisch met een euforisch gevoel. De bloem kan het cognitieve vermogen verbeteren, angstige en depressieve klachten verminderen en het helpen afvoeren van vocht. De bloem kan je helpen verbinden met je hoogste zelf en bijdragen aan een diepe vorm van ontspanning en meditatie.

 

Tijdens de ceremonie zullen wij de bloem drinken als thee en samen een intentionele  reis maken naar binnen. Ik stem mij volledig af op jou en zal jou met verschillende technieken, waaronder ademwerk, muziek, dans, klankschalen, energetisch (dmv handopleggingen ) en met mijn stem begeleiden naar daar waar jij behoefte aan hebt. Na afloop bespreken we de ervaring na en zal ik eventuele boodschappen meegeven. 

Ik kijk er naar uit om jou in liefde en verbinding te mogen ontvangen.

De ceremonie duurt ongeveer 2,5 uur.

Investering in jezelf: €121,- Incl

Meer ceremonies

Subscribe to get 15% discount

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed